You are here
Home > Over Dutchiee Tech Reviews

Wie is Dutchiee?

Dutchiee Tech Reviews is opgezet na het schrijven van reviews op Tweakers.net en Hardware.info.
Ricardo (genaamd Dutchiee op bovenstaande pagina’s) is al jaren bezig met audio, hardware en andere randzaken.

Als competitive gamer, werden er vaak producten verstuurd om mee te kunnen gamen/livestreamen. Nadat er minder tijd kwam voor het reviewen, werd een omschakeling gemaakt deze producten te gaan reviewen. Dat begon met een grafische kaart – de GTX 1080Ti, en dat beviel dusdanig dat er meer reviews volgden. En dat ging en gaat nog steeds vrij hard!

Met focus op hardware, audio, gaming en randapparatuur wordt er altijd nog gezocht naar andere leuke producten om te reviewen. Van keukenapparatuur tot platenspelers. Dutchiee heeft een nieuwsgierige aard en vind het leuk om uitgebreid op producten in te zoomen.. Soms een beetje te uitgebreid.. maar dat terzijde.

Waarom reviews?

Marketingafdelingen werken overuren om een product de lucht in te prijzen, maar is het dan ook zo goed als zij aangeven? Met deze reviews laat ik zo veel mogelijk aspecten van een product zien, ook de slechte punten!

Aangezien Dutchiee een full-time baan (en een beetje) heeft, is er ook geen financiƫle afhankelijkheid voor het schrijven van reviews.

Kortom, Dutchiee Tech Reviews, een uit de hand gelopen hobby!

Hoe te contacteren?

Mocht je nou vragen hebben omtrent de reviews, of producten hebben die je graag terug ziet in een review, stuur dan een mail naar: info@nl0dutchman.tv

Top